Відомий український виконавець Віталій Козловський часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram. Нещодавно артист порадував мережа красивим фото з величезним букетом, яким привітав жінок з 8 березня, а тепер показала забавні знімки в цікавому місці – геолокація каже, що це "Київське море". Співак та правда сидить на березі біля води, на прогулянку він вийшов в цікавому вбранні.

Як видно, перед камерою Віталік з'явився у світлих джинсах і коричневою толстовці, поверх якої накинув джинсову жилетку. Він накинув На голову каптур, а на очах у нього сонцезахисні окуляри, артист весь час загадково посміхається, ніби щось задумав. У підписі до фото Козловський написав: "Когда наступает спокойствие, В душе, в голове, в бытии... Сомнительное удовольствие, Быть в центре сплошной пустоты. Идти нужно без остановки, И жить от мечты до мечты. Ведь, если остановиться, Теряются годы твои". Шанувальники не пройшли повз і тут же почали обговорювати нове фото артиста, його засипають компліментами в коментарях до фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Віталій Козловський привітав з Новим роком милим віршиком.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року "Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Козловський презентував новий кліп.

Також портал "Знай.uа" писав, що Віталій Козловський показав фото біля моря і тут почалося.