Микита Добринін – один з найяскравіших учасників реаліті-шоу "Холостяк", який знайшов на проекті свою любов. Обраницею чоловіка стала молода красуня Даша Квіткова. Зараз закохана парочка живе разом, і в період всеукраїнського карантину, схоже, не сумує. У своєму Instagram Добринін показав, чим займається з нареченою вдома.

На новому відео Микиту і Дашу можна побачити в спортивних костюмах, вони з серйозними обличчями забавно танцюють під незвичайний трек. Холостяк з'явився в кадрі в синіх спортивних штанях з темною футболкою і кепкою на голові, а Даша – у чорному костюмчику з коротким топіком і лосинами, її волосся зібране у хвостик, а на обличчі немає макіяжу. У підписі до відео Добринін написав: "Наш карантин стає все цікавішим. У хід пішли танці". Фолловери зоряного красеня не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію, засипаючи парочку компліментами в коментарях до відео.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, переможниця Холостяка поділилася тим, як в'є сімейне гніздечко

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, "Холостяк" Добринін показав свою обраницю у найвідвертішому ракурсі.

Також портал "Знай.uа" писав, що переможниця "Холостяка" показала весільне відео з Добриніним.