Відома російська актриса Христина Асмус, яка прославилася роллю Варі у серіалі "Інтерни" і оскандалилася зйомками у фільмі "Текст", часто радує фанатів яскравими публікаціями в своєму Instagram. Цього разу дружина російського коміка Гаріка Харламова показала миле фото, на якому з'явилася в кумедній позі і вбранні.

Як видно, перед камерою зоряна красуня з'явилася в довгому об'ємному пальто коричневого кольору і у масивних чоботях. Її волосся розпущене і заховане за коміром, а на обличчі легкий макіяж і сонцезахисні окуляри. При цьому Христина розкинулася на якомусь розкладному кріслі в неприродній позі і спідлоба дивиться в камеру. У підписі до кадру Асмус написала: "Тут не буде поста про карантин, вірус, паніку, самоізоляцію, реклами зволожувача повітря, останніх світових новин, лайфхаків з миття рук і розумних міркувань про усвідомленість". Фанати не пройшли повз і почали обговорювати нову публікацію актриси.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, гола дружина Харламова Асмус кинула виклик мільйонам хтивих чоловіків.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що скандальна Асмус підкорила серце відомого режисера.

Також портал "Знай.ua" писав, що Асмус розповіла, як чоловік доводить її до божевілля.