Голлівудська знаменитість, актриса українського походження Ольга Куриленко нещодавно заразилася коронавірусом. Тепер актриса повідомила, що повністю одужала від Covid-19. Відповідний пост дівчина Джеймса Бонда розмістила в Instagram.

"Я думаю, що повністю одужала. Коротко про перебіг хвороби: в перший тиждень мені було дуже погано і я майже весь час лежала з високою температурою і багато спала. Я спала 12 годин за ніч і потім ще години 3-4 днем!!! Піднятися було важко. Божевільна втома. Головний біль дикий", — написала Куриленко.

Скріншот повідомлення

За її словами, на другий тиждень хвороби температура знизилася, з'явився невеликий кашель. Наразі всі симптоми коронавірусу зникли, залишилася тільки втома. Цікаво, що актриса вилікувалась вдома на самоізоляції.

"Тепер практично ніяких симптомів немає. Тільки трохи кашель є вранці, але потім він повністю йде на весь день. Тепер я насолоджуюся відпочинком і проводжу час з сином", — повідомила актриса.

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, українська дівчина Бонда збудила мережу зухвалим образом.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що українка з Голлівуду похвалилася фото без макіяжу.

Також портал "Знай.ua" писав, що українська дівчина Бонда закохала мережу незвичайним перевтіленням.