Відома голлівудська акторка з українським корінням Ольга Куриленко, яка прославилася роллю подруги Бонда в знаменитій "бондіані", часто ділиться з шанувальниками яскравими фото у своєму Instagram. Цього разу зірка поділилася новинами про свій стан після того, як у неї підтвердилося зараження коронавірусом.

Ольга опублікувала у соцмережі фото з маскою на обличчі, а також розповіла, що приймає вітаміни. Вона зараз знаходиться в Лондоні у домашній ізоляції, але стан покращився, а температура спала. "Як я знаю, що у мене коронавірус? Мені зробили тест в лікарні, який виявився позитивним. Яке мені прописали лікування? НІЯКОГО! Сказали тільки пити парацетамол при високій температурі і болях, що я і робила", - розповіла актриса. Фолловери звичайно ж почали підтримувати зірку і бажати їй якнайшвидшого одужання.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, українська дівчина Бонда збудила мережу зухвалим образом.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що українка з Голлівуду похвалилася фото без макіяжу.

Також портал "Знай.ua" писав, що українська дівчина Бонда закохала мережу незвичайним перевтіленням.