Відома українська співачка і продюсер Наталя Могилевська часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила кумедне відео шоу "Ліга сміху", висловивши своє занепокоєння коронавірусом COVID-19, і закликавши фоловерів сидіти вдома на карантині. Так, артистка, яка є однією з членів журі, зіграла роль незадоволеної покупниці в м'ясному відділі, яка вічно цокала язиком, потрапивши до не менш незадоволеного продавця.

"Як нам було весело на репетиціях...
Сумно, що відмінілися зйомки.
Дивіться те, що встигли зіграти.
Сподіваюся ми все подолаємо чим скоріше.", - не змогла приховати сумний настрій Могилевська. Фолловери не пройшли повз, підбадьорюючи кумира: "Наталія,ви 🔥🔥🔥🔥🔥🔥!!!!!", "Наташа ,ви природжена акторка.", "Наталіє , ви дуже гарно зіграли роль!!!!", "Всі номери з Вашою участю - 🔥🔥🔥! Така крута, неймовірно😘😘😘", "Ааааа😂😂😂 це було дуже смішнооо😂😂😂Шикарно виступили 😍😍😍Дуже сильна та крута команда ❤️❤️❤️", "Дуже крутий виступ! 😂Підняли настрій ❤️ @nataliya_mogilevskaya".

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Могилевська шокувала шанувальників дивним хоббі.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Могилевська показала найрідніших.

Також портал "Знай.uа" писав, що Могилевська без нижньої білизни показала "фінальний номер".