Популярний російський гуморист Євген Петросян вдруге став батьком. Відтак, дитину йому народила його 31-річна помічниця Тетяна Брухунова, на яку він і проміняв свою колишню дружину Олену Степаненко.

Про це повідомляє ряд іноземних ЗМІ.

Варто зауважити, що не так давно Петросян, після 32 років шлюбу, з скандалом розлучився зі своєю дружиною Степаненко та офіційно одружився з своєю помічницею - Тетяні Брухуновой. Тоді розпис таємно пройшла в одному з Московських загсів.

Євген Петросян і Олена Степаненко, фото: Legion-Media
Євген Петросян і Олена Степаненко, фото: Legion-Media

Щоправда, як з'ясувалося, узаконити стосунки пара вирішила недарма - готувалася, напевно, до найважливішої події у своєму житті. Вже днями гуморист і Тетяна вперше стали батьками - на світ з'явився їхній спільна дитина, за чутками, це хлопчик.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Варто зауважити, що для Петросяна це вже друга дитина - у гумориста є доросла дочка, а для Брухуновой – перша.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, дружина Петросяна Брухунова перетворилася на Карлсона, збирається пустувати.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що дружина Петросяна Брухунова розкрила головний секрет стрункої фігури, Степаненко таке і не снилося.

Також портал "Знай.ua" писав, що обраниця Петросяна зізналася у своїх слабкостях — не любить запивати.