Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram. Нещодавно знаменитість виставила спільне відео з красунями-доньками Машею і Алісою, закликаючи українців сидіти вдома під час карантину через коронавірус COVID-19 і проводити час з користю. Так, артистка запропонувала шанувальникам спекти шоколадні кексики з її дітьми, поділившись рецептом і показавши сам процес приготування на камеру, позуючи без макіяжу і в домашньому одязі.

"Печемо шоколадні кекси", - лаконічно підписала ролик Полякова. Фолловери залишилися в захваті від сім'ї кумира: "Жииир😝👌👌👌👌🔥🔥🔥", "Так приємно дивитися за Вашою родиною 🥰 все дуже щиро і без постановок", "Супер жінка))) Справжня. Жива. Емоційна)) Я уявляю, як це все непросто з двома дітьми щось робити))))", "Які ж ви класні 🤗 це просто чудово що в нашій країні є така чудова жінка як ви Оля , я просто балдію , дівчата, у вас взагалі вогонь 🔥 Дуже круто , чекаємо ще майстер клас від вас і ваших дівчаток 🔥", "Спасибі Вам велике за позитив і за кулінарні шедеври. ❤️😍".

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику і зізналася, що відпочиває з подружкою, але здається, подружка була погано підготовлена до літа і не поголила ноги.