Скандальна 31-річна дружина 74-річного гумориста Євгена Петросяна, до якої той втік від Олени Степаненко, Тетяна Брухунова, досить активно веде свою сторінку в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила фото з букетом помаранчевих квітів, повершувшись з відпустки в сонячному Дубай в Москву. Так, зіркова красуня в одному з коментарів під весняним постом спростувала чутки про свою вагітність і народження дитини, які їй приписав новинний портал Starhit, відомий добірними плітками, які часто не відповідають правді. У статті відзначили, що пара скористалася послугами сурогатної матері, у них з'явився хлопчик.

"Стархіт повідомив, що ви стали мамою 🤔", - підмітив один з фоловерів Брухунової. "Говорять про це вже 3 роки! 🤣", - віджартувалася Брухунова і додала, що чекає одразу п'ятьох дітей, щоб зовсім нудно не було.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Після Тетяна доповнила інформацію ще одним постом, під яким приховала коментарі:

"Дорогі мої підписники! Я вас дуже прошу не потрібно мені надсилати посилання (Директ не можу розібрати - більше тисячі повідомлень за день) на публікації в ЗМІ і тб-передачі, які розповідають про мене казки і перемусолюють «утки» вигадані ними ж. Сподіваюся на ваше розуміння і розсудливість!"
.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, ведуча "Аншлагу" Дубовицька розкритикувала весілля Петросяна з молодою коханкою.

Як повідомляв Знай.uа, Петросяна і Степаненко розшукує податкова.

Також Знай.uа писав, що Петросяна після розлучення зі Степаненко спіткали невдачі.