Скандально відомий російський співак Григорій Лепс, який славиться композицією "Чарка горілки на столі", відзначився багатьма "зашкварами" щодо України. Чого варто тільки згадати, як артист заради гастролей по нашій країні вигадував різні відмазки в далекому і тривожному 2014 році.

Спеціально для наших читачів ми зібрали темні сторінки з "української" біографії Лепса.

Григорій Лепс, фото: Instagram
Григорій Лепс, фото: Instagram

Нещодавно Лепс побував в гостях у одного з російських видань, де поскаржився, що в свої молоді 30 років все було дуже важко в Москві. Тоді він важив більше 100 кілограм і постійно перебував у депресивному стані. Такі артисти, за його аналізом, нікому не потрібні, але історія склалася так, що "рюмка на столе" прийшла росіянам до душі і з'явився успіх.

Григорій Лепс, фото: Instagram
Григорій Лепс, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Під тим нещасливим листом 2014 року діячів культури РФ щодо дій Росії в Україні Лепс не підписався, проте потім все ж таки зізнався: "Я громадянин своєї країни, я поважаю свого президента і все, що він робить, я вважаю правильним. Я йому довіряю, я його поважаю, я його ціную".

Ось така любов до українців.

Пізніше, в 2017 році, співак став частиною чорного списку через незаконний перетинан державного кордону України, виправдання російської агресії і підтримки російського окупаційного режиму в Криму. У березні 2015 року співак виступав на концерті "Ми разом!", присвячений "річниці возз'єднання Криму з Росією".

А ось вже в 2019 році співака Лепса помітили на літній прогулянці в окупованому Криму, блогери писали: "По Криму бігає Лепс, якщо це когось цікавить. Може, Баканов його слухає…".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Григорій Лепс - гей? Молодий співак розповів про любов до старезного виконавцю.

Як повідомляв Знай.uа "Ось Фріске була хвора": Заворотнюк запідозрили в обмані, відео заплутало фанатів.

Знай.uа писав, Гарік Харламов після скандалів з Асмус пообіцяв "знищити" російський шоу-бізнес.