57-річний Григорій Лепс часто співає в дуеті з 40-річним EMIN. Вони розкрили справжню суть своїх взаємин напередодні Дня всі закоханих.

"Ви справді так близькі або просто змушені терпіти один одного заради успіху?" – запитали ведучі шоу "Мурзилки Live" на "Авторадіо". "Те, що ми дуже дружимо – ні для кого не секрет", – серйозно відповів Лепс, а красень EMIN додав: "Мало того, можна сказати, ми по-чоловічому любимо один одного".

Григорій Лєпс, Лепс.ру
Григорій Лєпс, Лепс.ру

Також провідні вирішили пожартувати про авторство нового хіта "Аперитив".

"Вже не Михайло чи Мішустін?.." "Ну, що ви, що ви! – відхрещувалися артисти. – Це точно не він". "Щоб врятувати ситуацію, зізнайтеся, що тексти Лепсу пише Дональд Трамп, – порадили провідні Брагін, Гордєєва і Захар, – Тим більше, що він з ним дійсно знайомий". "Трамп, па-да-да…" – багатозначно заспівав Лепс замість відповіді.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Лобода засвітилася на обкладинці російського глянцю поруч з феміністками.

Як повідомляв Знай. ua, улюбленим путінським виконавцям почали забороняти в'їзд в ЄС.

Також Знай. ua писав, що Лоліта готується в шостий раз піти під вінець, хто стане наступним чоловіком артистки.