Відомий мандрівник Дмитро Комаров, який нещодавно презентував новий китайський сезон своєї тревел-програми "Світ навиворіт", розповів шанувальникам в Instagram, як уберегтися від коронавіруса. Треба сказати, що до цього питання телеведучий підійшов з усією відповідальністю і на своєму прикладі показав, як треба захищати себе в період епідемії коронавіруса.

У соцмережі Дмитро опублікував фото з супермаркету, куди прийшов із засобами індивідуального захисту – з респіратором на обличчі і рукавичками на руках. На ньому чорна курточка з капюшоном і кепка з великим козирком. У підписі до фото Комаров поділився з шанувальниками корисними рекомендаціями про те, як захиститися від коронавіруса. "Сходив за хлібцем", називається. Дотримуємося заходів обережності. Мінімум виходів з дому. Тільки в разі крайньої потреби. Маска. Одноразові рукавички. Спиртові засоби для дезінфекції рук", - написав Діма і додав ще цілий список рекомендацій.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Дмитро Комаров ледь не став банкрутом" в Одесі.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Дмитро Комаров з дружиною відверто розповіли про дітей.

Також портал "Знай.ua" писав, що Комаров відверто зізнався, чому одружився на Кучеренко.