Мандрівник і телеведучий Дмитро Комаров з "Світу навиворіт" продовжує подорож по Китаю в рамках передачі, інформує прес-служба "1+1". На цей раз українці побачать, як у сучасному Китаї новітні технології живуть поруч зі стародавніми традиціями. А також познайомляться з "чоловіком без віку" і дізнаються його секрет вічної молодості.

У Шанхаї курсує найшвидший пасажирський потяг у світі, але він - далеко не єдина інженерна гордість Китаю. Місто майбутнього і футуристичної архітектури - Гуанчжоу просто зачарують кожного. Тут Дмитро Комаров не тільки здивується рівню розвитку інфраструктури та технологій, але і зануриться в зовсім інший світ - величезний район народних аптек. І покаже, як в лікувальних цілях жителі Піднебесної використовують найнесподіваніші речі.

Комаров, фото прес-служби 1+1
Комаров, фото прес-служби 1+1

Поки китайці шукають секрет вічної молодості на ринках медицини, "Світ навиворіт" зустріне людину, яка вже втілила ці бажання в життя. Команда тревел-шоу познайомиться зі справжньою суперзіркою Піднебесної - чоловіком, який виглядає значно молодшим своїх років.

Він отримав титул наймолодшого дідуся Китаю і виграв конкурс краси серед літніх людей. На перший погляд, ніхто не може здогадатися, скільки йому років, адже виглядає він значно молодшим навіть багатьох голлівудських зірок в його віці. У свої роки герой програми відчуває себе чудово, веде здоровий спосіб життя, займається спортом і знімається у фотосесіях.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Комаров, фото прес-служби 1+1
Комаров, фото прес-служби 1+1

Українські мандрівники навідаються до чоловіка в гості і випробують на собі всі незвичайні і секретні практики, за допомогою яких чоловікові вдалося обманути час. А також дізнається, як в 70 років виглядати на 35.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Комаров з "Світу навиворіт" зловив гігантського водного монстра в епіцентрі коронавіруса.

Як повідомляв Знай. ua, Комаров з "Світу навиворіт" відшукав в Китаї "еліксир молодості".

Також Знай. ua писав, що поки Комарів підкорює світ, його чарівна дружина влаштувала сексуальні танці.