Фіналістка Національного відбору на "Євробачення 2020" Jerry Heil, яка нещодавно представила трек під назвою "VEGAN", активно веде свою сторінку в Instagram. Знаменитість виставила новий кадр з стильному образі, примірявши коротенький топ малиновго кольору і широкі джинси, засвітивши струнку фігуру. Так, артистка зізналася, що зіткнулася з питанням реклами, як додаткового заробітку і вирішила поцікавитися у шанувальників, яка б не дратувала їх або навіть могла зацікавити.

"

Я НЕНАВИДЖУ РЕКЛАМУ!👽 А ще.. Я ЛЮБЛЮ РЕКЛАМУ!👽 А ще.. Біполярного розладу у мене немає. Ніби. Просто буває, гортаєш стрічку —хочеться просто знати, як у кого справи!Або естетики хочеться! А там труси зі знижкою, якщо замовиш за промокодом «я блогер і я теж маю за щось жити»🌶 . Але настає якраз такий день, коли блін треба нові труси!😆 І саме ті, які не замовила зі знижкою за промокодом, ідеально би підійшли! От тільки у кого я їх бачила.. . Я не хочу впарювати абищо! Завжди говорю відкрито про рекламу, але пора з’ясувати, що кому дійсно цікаво і АКТУАЛЬНО! . Саме це ми з вами з’ясуємо прямоЗАРАЗ!🔥🐼 що же полегшить життя нам усім! Включишся? Це важливо для мене🙏🏾 Ось питання (ОБЕРИ ОДНЕ - цього достатньо! Маєш натхнення — відповідай на всі😊 Трошки поміркуй — і пиши в коменти!) 1️⃣які теми по життю вас цікавлять? Твій лайфстайл: мода/любиш бібліотеки/проводити час в кав’ярнях/ захоплюєшся фізикою/дизайном інтер’єрів. 2️⃣Якими речами/продуктами в житті користуєшся найчастіше? (Не бійся писати найпримітивніше (просто згадай свій день) : плита, смартфон, постільна білизна, велосипед/кроси/книга/контейнер для заморозки кубиків льоду — ВСЕ ПІДРЯД). 3️⃣Які з цих речей найнеобхідніші? 4️⃣Що часто шукаєш в магазинах або гуглиш? 5️⃣Можливо, ти знаєш, чого не вистачає на укр ринку? Наприклад, може, ти веган і так не вистачає якихось класних снеків, які є, скажімо, в США?🤳🏾насправді мені достатньо від тебе одного речення!
",

, - поцікавилася у шанувальників Яна Шемаєва. Фолловери ж почали засипати красуню компліментами, не пройшла повз і співачка Надя Дорофєєва.

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, Alyona Alyona приготувала "легку вечерю" для своїх фанів.

Як повідомляв Знай.uа, реперка Alyona Alyona видала недитячий хіт про найдорожче.

Також Знай.uа писав, що скандальна Аліна Паш ледь не потрапила за ґрати.