Відомий український реп-виконавець Джиган, який побудував свою кар'єру в Росії, за два місяці 2020 року встиг багато - переїхати в США, народити четверту дитину, поголити бороду й брови і потрапити в "психушку", - центр реабілітації для нарко - і алкозалежних Seaside Palm Beach в Майамі. Скандал почався після дивного "прямого ефіру" в Instagram Джигана, де він поводив себе неадекватно, перебуваючи в стані сп'яніння. Нещодавно артист разом з дружиною і малими дітьми повернувся до Москви, де повинен був знаходитися на 14-денному карантині, який, на відміну від його сім'ї не дотримується, розважаючись в студії звукозапису і приводячи додому друзів.

Так, Джиган знову налякав шанувальників дивною поведінкою, влаштувавши його донькам небезпечні ігри з ножем. На відео, яке музикант опублікував в своїх Сторіс, чітко видно, як він підійшов до маленьких Аріелли, Леї, Майї, поки вони гралися неподалік, і став посвячувати дівчаток "в лицарі", спрямовуючи на них гострий клинок з написом "Віра і Честь понад усе".

9-річній Ариеллі такі ігри не подобаються

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Я посвячую вас в справжні лицарі. А що понад усе? Віра і честь понад усе! Я посвячую тебе в лицарі… Віра і честь… Віра і честь! Тепер ви будете левиний легіон! пробурмотів Джиган
.

Варто відзначити, що не всі малятка поставилися до небезпечної гри татуся зі схваленням. 6-річна Лея і 2-річна Майя як і раніше багато сміялися, сприймаючи дії Дениса Устименко-Вайнштейна позитивно, у той час як 9-річна Аріелла вела себе дуже насторожено, міцно тримаючи сестер за руки і відводячи від батька погляд. Як тільки "посвята в лицарі" закінчилося, дівчинка злякано відвела Лею і Майю подалі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Джигана кинула дружина після зради з покоївкою, що буде робити мама чотирьох дітей.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що ідеальна Instagram-сім'я розпалася – знаменитий батько 4 дітей виявився наркоманом.

Також портал "Знай.uа" писав, про відому російську співачку обікрав власний чоловік і втік до колишньої.