Співачка Tarabarova, яка першою ще 11 березня почала проводити онлайн-концерти під час карантину, вирішила не зупинятися на досягнутому і зняла перший онлайн-кліп. Артистка у роботі дотримувалася всіх вимог карантину.

Музичне відео на композицію "Найкрасивіша. NO STRESS" створили згідно з всіма нормами карантину: співачка і танцівниця знімала себе самостійно, не виходячи з дому.

Tarabarova, фото: пресслужба
Tarabarova, фото: пресслужба

Tarabarova, фото: пресслужба
Tarabarova, фото: пресслужба

Реалізувати ідею допомогла відома режисерка Інна Грабар. Хоча ідея й видавалася простою на перший погляд, однак вимагала ретельної підготовки. Вся команда годинами перебувала в онлайні, обговорюючи образи і мейкап. Довелось неодноразово повторювати танцювальні рухи, вибирати локації і ракурси зйомок, консультуватися, як краще виставити світло.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Дистанційно було зроблено й монтаж відео, пост-продакшн і корекцію кольору. Прем'єра кліпу запланована на наступний тиждень, а трек "Найкрасивіша. NO STRESS" вже можна почути на радіостанціях країни. Водночас сама Світлана Тарабарова ще раз закликає всіх залишатися вдома і творити диво разом.

Tarabarova, фото: пресслужба
Tarabarova, фото: пресслужба

Tarabarova, фото: пресслужба
Tarabarova, фото: пресслужба

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Повалій вже два місяці нікуди не виходить — артистка опинилася зачиненою у власному домі. Співачка розважає себе зарядкою, музикою і спілкуванням з близькими людьми.

Як повідомляв портал "Знай.ua", дружина Ніколаєва зробила заяву про коронавірус чоловіка - "Благаю!". У популярного російського артиста Ігоря Ніколаєва підозрюють зараження коронавірусом

Також "Знай.ua" писав, що Руслана підкорила силу стихій на висоті 120 метрів, дивовижне відео. У новому кліпі на пісню "Ми вітер" Руслана танцює серед хмар