Знаменитого українського музиканта та колишнього соліста гурту "Quest Pistols" Антона Савлепова, який є вегетаріанцем, "мучили" м'ясом просто під час шоу "Хто проти блондинок?" на "Новому каналі".

Відтак, як відзначається, у популярному шоу дівчата влаштували зоряному учаснику справжнє випробування. І варто зауважити, що співакові пройти конкурс було не під силу, бо його змусили торкатися м'яса, а він, як відомо, відмовився від нього ще у 18 років.

Фото з шоу

Вже після надскладного випробування Савлепов зізнався, що будь-який контакт з цими продуктами, м'яко кажучи, не приносить йому задоволення та розповів, що стало причиною:

"Кроком до вегетаріанства стало моє оточення. Серед друзів було дуже багато переконаних веганів. Тоді мій вибір підтримали навіть батьки. Знаєте, вони згодом теж перестали вживати м'ясо і рибу. Мої дружина і дочка - теж вегетаріанці. Для нас це вже не вибір, а, скоріше, звичайна справа. Навіть уявити не можу, що хтось ще їсть м'ясо!".

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, архівне відео Наташі Корольової та Ігоря Ніколаєва злили в мережу.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також Знай.uа писав, що скандальна Аліна Паш ледь не потрапила за ґрати.