Лідер відомого німецького гурту Rammstein Тіль Ліндеманн здав повторний тест на коронавірус Covid-19 і він виявився негативним. Про це повідомляється на Facebook-сторінці колективу.

"Тіль Ліндеманн був госпіталізований лікарем гурту вчора ввечері. Тіль провів ніч у відділенні інтенсивної терапії, а сьогодні його переводять в інше відділення, тому що він відчуває себе краще. Тест на коронавірус був негативним", – йдеться у публікації.

Till Lindemann wurde gestern Abend vom Arzt der Band in ein Krankenhaus eingewiesen. Till hat eine Nacht auf der...

Geplaatst door Rammstein op Vrijdag 27 maart 2020

Раніше соліст Rammstein був направлений у лікарню зі скаргами на підвищену температуру і ускладнене в диханні. У зірки діагностували запалення легень. Також музиканту зробили тест на коронавірусну інфекцію, який був позитивним.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, колишня Ліндеманна зізналася, яким він був до Лободи: "Нестримний в інтимі".

Як повідомляв портал "Знай.uа", Тілль з Rammstein вперше показав рідну людину, головний скандаліст світу ніколи не був таким милим.

Також "Знай.uа" писав, що Ліндеманна запитали про роман з Лободою, зірка Rammstein не розгубився і ось що відповів.