Німецька рок-група Rammstein, яка не так давно наробила галасу на весь світ з історичним кліпом Deutschland, випустила і презентувала не менш скандальний відеоряд на пісню Radio, де німкені займаються сексом з приймачами, моляться на радіо і виховують радіо в якості своїх дітей. Чорно-білий кліп в стилі "ретро" з глибоким соціальним підтекстом, де Ліндеманн нафарбувався та виконав новий сингл. Фанати радіють і очікують продовження у вигляді альбому, який "Рамми" презентують зовсім скоро.

Пісня Radio присвячена радіо як засобу передачі інформації, можливості отримати якийсь "ковток свободи" у світі, повному обмежень. Сюжет кліпу розгортається в Берліні минулого століття. Швидше за все, мова про 50-60-х роках, так як в ролику фігурують радіоли і приймачі Carmen (1953-54), Transito (1960-ті), а також присутні натяки на повну милитаризациию і цензуру, притаманну того часу.

За сюжетом група Rammstein постає в образі музикантів, виступи яких передаються по радіо. Однак приймачі у жителів Берліна намагаються відібрати поліцейські. Жінки прагнуть отримати радіо, яке навіть замінює людей: німкені займаються з приймачами сексом, як з чоловіками, годують їх груддю, як дітей. Поліцейські намагаються штурмувати будівлю радіостудії, де виступають музиканти, але виявляється, що там лише їх проекції.

Прем'єра пісні відбулася напередодні ввечері в ефірі кількох німецьких радіостанцій, в цей же час кліп показали у вигляді беззвучною проекції на стіні будівлі універмагу, який розташований в Берліні на розі Торштрассе і Прецлауэр алеї. Тим, хто хотів подивитися відео до світової прем'єри, необхідно було прибути в потрібне місце до 20:55 і включити радіо.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Нагадаємо, Ліндеманн зробив те, на що не наважувався 10 років

Як раніше повідомляв "Знай.uа", в Омську паровозик катає дітей під Rammstein

Також "Знай.uа" писав про те, що Гола Лобода виставила Линдеманну "рахунок"