29 березня о 10:45 в ефірі каналу "1+1" покажуть другий випуск нового шоу "Великі випуски з Антоном Птушкіним". Цього разу тревел-блогер Антон Птушкін відправиться вивчати Австралію – єдину в світі державу-материк.

У великому випуску з Австралії провідний побуває в двох найвідоміших туристичних містах – Мельбурні та Сіднеї, покатається вражаючою видами Великою океанською дорогою та покаже маловідомі локації.

Австралія, скріншот з відео
Австралія, скріншот з відео

Своє знайомство з країною Антон почне з Мельбурна. Це місто визнано найкомфортнішим для життя 7 разів поспіль. Там блогер прогуляється старовинними вулицями, покаже рожеве озеро і пінгвінів.

Австралія, скріншот з відео
Австралія, скріншот з відео

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Квартал AC/DC

Мало хто знає, що гурт AC/DC родом з Австралії. У Мельбурні є провулок, який назвали на честь музикантів. Стіни цієї невеликої, але дуже яскравої вулиці розмальовані портретами учасників гурту і цитатами хітових пісень.

Антон Птушкін, фото 1+1
Антон Птушкін, фото 1+1

Вікторіанська спадщина

Формально Австралією все ще править королева Єлизавета II. Британці зробили величезний вплив на культуру і життя країни.

Австралія, скріншот з відео
Австралія, скріншот з відео

Футбол по-австралійськи

У австралійців є свій унікальний вид спорту - футі. Це суміш регбі і сокеру, де за матч гравці пробігають по 20 км. А суддя ніколи не зупиняє гру, навіть у разі отримання гравцем травми.

Світова столиця серфінгу

У Торквей з'їжджаються серфери з усіх куточків планети, щоб зловити найбільші океанські хвилі. Разом з ними Антон Птушкін погуляє пляжем Bells Beach, а також зніме з дрона дивовижне місце – скелі "Дванадцять апостолів".

Австралія, скріншот з відео
Австралія, скріншот з відео

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Регіна Тодоренко рекомендує подивитись новий випуск тревел-шоу Птушкіна з Балі.

Як повідомляв портал Знай.uа, Антон Птушкін вляпався у проблеми на угорському кордоні.

Також портал Знай.uа писав, що зірка "Орла і Решки" Івлєєва "залила зливу" в розпал карантину.