Популярна українська співачка Світлана Лобода, яка вже давно живе і будує кар'єру в Росії, часто радує публіку новинами про своє життя в Instagram. В цей раз знаменитість вирішила закликати фанатів до відповідальності і в період пандемії коронавірусу ізолюватися від суспільства. Власне, вона й сама це зробила. У своєму новому пості співачка розповіла, що скасувала всі заходи і самоізолювалася з дітьми і нянею.

Як видно, у своїй публікації Лобода виклала пікантне фото, на якому позує в чорних шкіряних штанах і темному ліфчику, поверх якого накинула об'ємну рожеву шубу. Співачка зображена в розслабленій позі, вона не дивиться в камеру, трохи відвернувши голову з сумним виразом на обличчі. У підписі до кадру Світлана написала: "Ще до оголошення пандемії я скасувала всі зустрічі, виступи та будь-які контакти, пішовши в самоізоляцію з доньками і нянею. І я закликаю всіх моїх шанувальників наслідувати мій приклад. Ми несемо відповідальність один за одного. Це потрібно розуміти. Давайте берегти один одного, будь ласка". Шанувальники зірки підтримали її в такій соціальної відповідальності.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, поки в Україні паніка через коронавірус, Лобода анонсувала тур по батьківщині.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Лобода показала свої викрутаси, не соромлячись камери.

Також портал "Знай.ua" писав, що Лобода на відпочинку влаштувала еротичну гімнастику, Волочковій є чому повчитися.