Популярна російська актриса Христина Асмус, яка свого часу прославилася після зйомок у серіалі "Інтерни", де грала сором'язливу Варю, а потім вона оскандалилася відвертими сценами у фільмі "Текст". Також вона є дружиною російського коміка Гаріка Харламова, якого народила дочку. Христина активний користувач Instagram, де часто радує шанувальників яскравими постами про своє життя.

Так і в цей раз зоряна красуня опублікувала у соцмережі яскраве відео з бекстейджа зйомок для модного глянцю. В ролику можна побачити Христину в різних образах, вона оголює деякі частини тіла, і навіть відрізає волосся. У підписі до відео Асмус написала: "СКОРО! На @peopletalkru". Треба сказати, що фанати зірки бурхливо відреагували на таку публікацію, актрису засипають компліментами і захопленими коментарями.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, гола дружина Харламова Асмус кинула виклик мільйонам хтивих чоловіків.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що скандальна Асмус підкорила серце відомого режисера.

Також портал "Знай.ua" писав, що Асмус розповіла, як чоловік доводить її до божевілля.