Відома українська телеведуча Катя Осадча, яка є автором і ведучою програми "Світське життя", часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram. Цього разу зірка показала миле і неймовірно ніжне фото, на якому з'явилася в елегантному образі в студії "Світського життя".

Як видно, знімок Катя зробила сама, на ньому вона у своїй студії, тобто на роботі, хоча все решту закликає сидіти вдома. Ведуча прийшла на зйомки у витонченому чорному платті, декорованому паєтками. Волосся Каті гарно укладені і прикрашені оригінальним обідком зі стразами, а на її обличчі легкий вечірній макіяж. У підписі до публікації Осадча написала: "Ми працюємо, щоб розважати вас суботніми вечорами, поки ви всі будинки. Ми розповімо, як проходять карантинні будні зірок, а також покажемо те, що відбувалося ще до оголошення надзвичайної ситуації". Фани в захваті від нового фото зіркової телеведучої, а також від анонсу нового випуску "Світського життя".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Катя Осадча спантеличила шанувальників новими фото.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Катя Осадча без макіяжу показала головного чоловіка свого життя.

Також портал "Знай.ua" писав, що Катя Осадча без макіяжу підкорила Італію.