Популярна українська співачка Світлана Лобода, яка вже давно живе і будує кар'єру в Росії, часто радує публіку новинами про своє життя в Instagram. В цей раз знаменитість вирішила показати фанатам хороший приклад – зберігати спокій і залишатися вдома. Власне, вона й сама це зробила. У своєму новому пості співачка ще раз нагадала, що сидить вдома з дітьми, та згадала, яким яскравим був для неї 2019 рік.

Світлана виклала два милих теплих фото з відпочинку в теплій країні. На знімках вона зображена на вулиці з маленькою Тільдою на руках. На прогулянку співачка вийшла в легкому довгій сукні, донька теж у білому платтячку, але її обличчя дівчинки вона все ще не показує. У підписі до знімків Лобода написала: "Вчора перед сном згадували поїздки 2019, вони були такими насиченими, такими барвистими. І адже це було зовсім недавно. Пальми, океан, сонце і свобода. Сидимо вдома з дівчатками, обідаємо, і віримо, що все ще буде". Шанувальники зірки підтримали її в такій соціальній відповідальності і почали засипати її компліментами.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, поки в Україні паніка через коронавірус, Лобода анонсувала тур по батьківщині.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Лобода показала свої викрутаси, не соромлячись камери.

Також портал "Знай.ua" писав, що Лобода на відпочинку влаштувала еротичну гімнастику, Волочковій є чому повчитися.