Соня Євдокименко – 18-річна онука відомої артистки Софії Ротару. Дівчина живе і навчається в Нью-Йорку, займається музикою і обожнює яскраві фотосесії. Соня активний користувач Instagram, де часто радує шанувальників яскравими постами про своє життя. Так, в цей раз зоряна красуня виклала в мережу миле фото, на якому позує в "постільному" образі з книгою в руках.

Як видно, дівчина лежить у ліжку, на ній тонка рожева нічна сорочка з мереживною оборкою. Волосся красуні розпущені і красиво укладені, а на обличчі легкий макіяж. соня дивиться прямо в камеру і ледь посміхається, знімаючи себе сама. У підписі до кадру Євдокименко написала: "Домашня ізоляція дає нам можливість мислити, творити і практикувати. Які невеликі зміни ви вносили у своє повсякденне життя останнім часом?". Фани в захваті від нового фото, і від того, як Соня проводить карантин, дівчину засипають компліментами в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, внучка Ротару вразила мережа красою, і отримала благословення від Лагерфельда.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що юна племінниця Софії Ротару позбавила користувачів сну пікантним фото.

Також портал "Знай.ua" писав, що внучка Ротару побувала в зимовій казці і підкорила всіх миловидним личком.