Христина Асмус часто розповідає в пресі про свою нинішню родину. Актриса охоче розповідає про стосунки з Гаріком Харламовим, про свою маленьку доньку. Однак почути від неї що-небудь про батьків практично неможливо. Фанати довгий час думали, чому Асмус ніколи не говорить про своє минуле? Лише зараз артистка поділилася одкровеннями про своє дитинство.

Асмус народилася в багатодітній сім'ї. Крім неї, у батьків було ще три дочки. Христина була третьою дитиною. Вона розповіла, що брак уваги з боку мами і тата став причиною розвитку величезної кількості комплексів. Разом з тим, на її думку, погане ставлення з боку батьків сприяло розвитку характеру.

Асмус докоряє собі за невміння прощати. Вона називає свої стосунки з мамою і татом “головним болем в життя”. Проблема в тому, що Христина одночасно не хоче позбавляти свою доньку дідусі і бабусі, але при цьому не може змінити на краще відносини з батьками. Проте вона сподівається, що найближчим часом все-таки вдасться згладити всі конфлікти.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфи в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.