У новій серії тревел-шоу "Світ навиворіт" Дмитро
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяКитай — найбагатша країна з усіх, де довелось побувати мандрівнику, у плані кулінарії. У кожному куточку Піднебесної місцеві кулінарні традиції вражають своєю різноманітністю — такої кількості страв і закусок не зустрінеш більше ніде у світі. У новому випуску Дмитро Комаров і Олександр Дмитрієв вирушать в одну з провінцій Піднебесної — Сичуань. Там вони покажуть глядачам вражаюче кулінарне шоу і незвичайну ферму, де вирощують досить екзотичний продукт для китайських закусок.
Комаров відвідає кафе, яке встигло прославитися на всю країну завдяки незвичайному приготуванню традиційної китайської локшини. Туристи щодня збираються біля цього закладу, щоб подивитися на танець кухаря з локшиною. Співробітники ресторану показують танцювальні "па", спритно закидаючи в каструлю 50-метрові стрічки локшини. Шеф-кухар ресторану пустить Дмитра Комарова на кухню і спробує навчити його незвичайному кулінарному ремеслу.
"Танець з локшиною схожий на вправи гімнасток зі стрічкою, тільки локшина дуже тонка, ніжна, та ще й слизька від соняшникової олії. З нею дійсно нелегко впоратися, але я — кухар відчайдушний, і швидко не здаюся!" - поділиться враженнями ведучий.
Ведучий "Світу навиворіт" відвідає ще одне дуже незвичайне місце — невелику ферму, де вирощують один з елементів китайської кулінарії — тарганів. У новому випуску Комаров покаже, як влаштований бізнес по вирощуванню комах, які екзотичні страви спробує і яке екстремальне парі запропонує укласти ведучому господар ферми.
Обов’язково підпишись на наш канал у
Нагадаємо, раніше
Як повідомляв портал "Знай.ua",
Також "Знай.ua" писав, що