Відома українська співачка Аліна Гросу, яка в минулому році вийшла заміж за російського бізнесмена Олександра Комкова та відгуляла розкішне весілля, часто ділиться з фанатами у соцмережі Instagram яскравими моментами з життя. В цей раз зоряна красуня приголомшила публіку повідомленням про вагітність.

Аліна опублікувала відео, яке складається з декількох фотографій, на яких вона тримає в руках тест на вагітність. Виявилося, що на ньому дві смужки, що говорить про вагітність. При цьому на кадрах Гросу у всю посміхається. На ній чорне вбрання з мереживними вставками, волосся зібране в недбалу зачіску, а на її обличчі легкий макіяж. У підписі до публікації артистка написала: "Ми самі в шоці. Ура!". Треба сказати, що шанувальники в коментарях до посту розділилися на два табори – одні вірять і вітають співачку з вагітністю, а інші впевнені, що це першоквітневий жарт.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Аліна Гросу показала несподіваний талант, фанати у захваті.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Аліна Гросу приголомшила шанувальників неоднозначним заявою.

Також портал "Знай.ua" писав, що гаряча Аліна Гросу в леопардовій шубі згадала 90-ті, вийшло епічно.