Зірка шоу “Жіночий Квартал” Віра Кекелія ділиться зі своїми фоловерами в Instagram своїми фотографіями “в цікавому положенні”. Про вагітність актриси стало відомо приблизно півроку тому. І зараз вона взяла участь у фотосесії в легкому платті вишневого кольору.

Кекелія вже кілька років разом з музикантом Романом Дудою. Нещодавно пара одружилася, і тепер чекає першої дитини. Судячи з фотографій, Вірі недовго залишилося насолоджуватися своїм “особливим становищем”. Вже зовсім скоро їй належить приміряти на себе новий статус – молодої мами. У фотосесії акторка продемонструвала свій чималий животик. Вже очевидно, що поповнення в родині Дуди і Кекелии відбудеться вже дуже скоро.

“А тим часом ми ростемо” – саме так підписала фотографію актриса. Соціальні мережі бажають здоров'я майбутньої мами і її малюка, який з'явиться на світ вже зовсім скоро.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфи в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.