Відома російська актриса Христина Асмус, яка прославилася роллю Варі у серіалі "Інтерни" і оскандалилася зйомками у фільмі "Текст", часто радує фанатів яскравими публікаціями в своєму Instagram. Цього разу дружина російського коміка Гаріка Харламова показала стильне фото з нової фотосесії для модного глянцю, якому ще і дала відверте інтерв'ю.

Проте реакція публіки на це інтерв'ю та фотосесію була досить неоднозначною. Якщо одні були в захваті від сміливих образів актриси, а ось хейтери рознесли її в пух і прах. "ЗІНА! НУ ** ТВОЮ МАТЬ! Після того, як вчора виклали моє інтерв'ю на YouTube, понеслаааась. І купу діагнозів мені видали, і плаття не так сидить і всілякі компліменти у вигляді анорексичне чмо, страшна, тяжка, шкурасмус, тупа, невротичка, кокаїнова, п*здушка, грохнута, лікуватися треба і т. д. Прямо як після «Тексту»", - підписала фото Христина.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, гола дружина Харламова Асмус кинула виклик мільйонам хтивих чоловіків.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що скандальна Асмус підкорила серце відомого режисера.

Також портал "Знай.ua" писав, що Асмус розповіла, як чоловік доводить її до божевілля.