Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка нині часто виступає в Росії, любить ділиться з фоловерами в Instagram фото з особистого життя. На цей раз новими незвичайними кадрами привернула увагу її старша донька Соня Кіперман, якій 30 березня виповнилося 19 років. Так, дівчина виставила серію пікантних кадрів, влаштувавши фотосесію по веб-камері під час карантину через коронавірус COVID-19. Юна знаменитість позувала у своїй білосніжній спальні в "об'єктиві" популярного російського фотографа Тимофія Колеснікова, оголивши груди. Варто відзначити, що красуня на даний момент живе і навчається в Лос-Анджелесі, США.

#stayhomeandtellmeyourstory @timofeykolesnikov
, - лаконічно підписала кадри Кіперман. Фолловери не пройшли повз: "Ух🔥несподівано, але досить цікаво👏", "Тобі дуже личить, малюк", "Крутий колір волосся😉👍", "😍Таке сонечко😂", "Блондинкою краще😘🤗", "Привіт красуня".

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Варто відзначити, що ще кілька пікантних фото Соня опубиковала у себе в Сторіс.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше