Пандемія коронавірусу і карантин внесли зміни у звичне життя не тільки звичайних людей, але і артистів. Так, студії "Квартал 95" довелося скасувати або перенести багато концертів та зйомок. Однак, вони активно наповнюють сторінку в Instagram, де показують, чим займаються під час карантину.

Так, нещодавно у соцмережі опублікували фото автора та актора "Кварталу 95" Валерія Жидкова, на якому видно, як він проводить самоізоляцію. Як видно, артист сидить у дворі свого будинку і щось смажить на мангалі. На ньому темний спортивний костюм, а на обличчі іронічна посмішка. У підписі до світлини говориться: "В самоізоляції з димком". Шанувальники актора в захваті від його нового фото і від того, що він відповідальний і сидить вдома. "Красунчик! У мене дворика немає, але готую зараз стейки на гриль-газ сковороді", "Вірус вижарює!", "Красунчик. На дачі можна відпочити з кайфом, я теж так роблю з дружиною, на дачку шашличок і інше і карантин не такий нудний", "Будьте здорові!", "Чудовий план самоізоляції", - пишуть фанати в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, чим зайняти дитину під час карантину - поради від зірок і українців в Італії та США.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Пенсія за інвалідністю: скільки в 2024 році отримуватимуть українці з 3 групою
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, як перевірити себе на коронавірус — лікарі рекомендують самодіагностику.

Також портал "Знай.ua" писав, що Зеленского Кабмін і нардепів можуть ізолювати, адже в Раду міг потрапити коронавірус.