У новому випуску шоу на СТБ "МастерШеф. Професіонали-2" шеф-кухарі готуватимуть страви, які готують в українських селах. Шеф-кухарі поділяться на три команди, і кожному дістанеться по одній великій домашньої птиці: гуска, індичка або селезень. Величезні цілі тушки будуть з усіма внутрішніми органами і навіть з пір'ям.

МастерШеф. Професіонали, прес-служба СТБ
МастерШеф. Професіонали, прес-служба СТБ

"Учасникам потрібно приготувати якомога більше блюд, використовуючи якомога більше частин птиці. Справжнім профі під силу переробити у вишукані шедеври навіть непривабливі органи!" - вважає Ектор Хіменес-Браво.

МастерШеф. Професіонали, прес-служба СТБ
МастерШеф. Професіонали, прес-служба СТБ

Шефам на роботу з стравою дадуть 2,5 години. За цей час птицю потрібно буде розібрати, зачистити, замаринувати і подати суддям страви ресторанного рівня.

Популярні новини зараз
В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Нагадаємо, в четвертому випуску українського кулінарного шоу "МастерШеф. Професіонали" учасники дотримувалися останнім світовим трендам. У першому конкурсі вони готували класичні страви без вмісту лактози і глютену, а в другому – влаштували готування кулінарний перфоманс. В кінці найгіршим кулінарам чекала битва чорних фартухів.

А от Валентин спочатку намагався подати свою страву як хвойну шишку, але за 1,5 години закуска не застигла в потрібній формі. В результаті учасник спробував надати своїй закуски форму трюфеля з "опалим листям" з тіста тюіль.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "МастерШеф. Професіонали" покинув спокусливий мілаш.

Як повідомляв Знай. ua, як приготувати грецьку шаурму-гірос будинку.

Також Знай. ua писав, що зірка МастерШеф Клопотенко дав поради українцям, як боротися з вірусом.