Олександра Кучеренка – популярна модель, телеведуча, "Міс Україна 2016", а з недавніх пір ще і дружина відомого мандрівника Дмитра Комарова. Красуня часто радує публіку яскравими постами у своєму Instagram, і цей раз не став винятком – Саша показала миле селфі з автомобіля, на якому позує в легкому весняному образі.

На новому фото Кучеренко позує в авто, на ній стильне бежеве пальто, а на шиї кокетливий яскравий шарфик. Волосся красуні розпущені і гарно укладені і завите, а на її обличчі легкий макіяж і неймовірно мила усмішка, а ось маски немає, що стурбувало шанувальників. У підписі до фото Саша написала: "Добрий ранок". А фанати кинусь обговорювати знімок, засинаючи модель компліментами, серед коментаторів чимало іноземців, які схвально про неї відгукуються.

Коментарі під постом Кучеренко
Коментарі під постом Кучеренко

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, Дмитро Комаров ледь не став "банкрутом" в Одесі.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Дмитро Комаров з дружиною відверто розповіли про дітей.

Також портал "Знай.ua" писав, що Комаров зізнався, чому одружився з Кучеренко.