Відома українська співачка Аліна Гросу, яка минулого року вийшла заміж за російського бізнесмена Олександра Комкова та відгуляла розкішне весілля, часто ділиться з фанатами у соцмережі Instagram яскравими моментами з життя. В цей раз зоряна красуня порадувала публіку забавним кухонно-карантинним відео, на якому готує цікаву страву.

Так, перебуваючи вдома Аліна вирішила приготувати гречані котлети з грибами. Власне, відео своєї готування, а також рецепт цієї страви співачка виклала в мережу. Перед камерою її можна побачити у чорній толстовці з текстовим принтом, її волосся розпущене, а на обличчі легкий макіяж. У підписі до публікації Аліна залишила докладний рецепт. "Для тих, хто до карантину затарився тонною гречки – #гречаникисгрибами. Або для тих, хто не вживає м'ясо. А хто ще і туалетним папером скупився на рік, то можна потім гречані котлетки нею промокнути, щоб були менш жирні", - написала вона.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Аліна Гросу показала несподіваний талант, фанати у захваті.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Аліна Гросу приголомшила шанувальників неоднозначним заявою.

Також портал "Знай.ua" писав, що гаряча Аліна Гросу в леопардовій шубі згадала 90-ті, вийшло епічно.