Олександра Кучеренка – популярна модель, телеведуча, "Міс Україна 2016", а з недавніх пір ще і дружина відомого мандрівника Дмитра Комарова. Красуня часто радує публіку яскравими постами у своєму Instagram, і цей раз не став винятком – Саша показала миле фото, на якому позує у витонченому образі.

На новому фото Кучеренко позує в студії телеканалу, де працює ведучий. На ній витончене червоне плаття українського бренду, яке красиво підкреслило витончену фігуру акуратне декольте. Волосся красуні акуратно покладені, а на її обличчі легкий макіяж і мила усмішка. У підписі до фото Олександра розповіла, що вибирає плаття українських дизайнерів, і порадила українцям робити те ж саме. "Падіння економіки вдарить практично по кожному бізнесу. Індустрія української моди – не виняток", - пише модель.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Дмитро Комаров ледь не став "банкрутом" в Одесі.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Дмитро Комаров з дружиною відверто розповіли про дітей.

Також портал "Знай.ua" писав, що Комаров зізнався, чому одружився з Кучеренко.