Популярна українська співачка Світлана Лобода, яка вже давно живе і будує кар'єру в Росії, часто радує публіку новинами про своє життя в Instagram. В цей раз знаменитість вирішила показати фанатам хороший приклад – зберігати спокій і залишатися вдома. Власне, вона й сама це зробила. У своєму новому пості співачка розповідає б одному з переваг карантину, а саме про часу для дітей.

Світлана показала кілька знімків, на яких позує разом зі старшою дочкою Євангеліною, і які зробила сама. Дівчата сидять у великих вікон і весь час обіймаються, Єва на кожному зі знімків по-різному веде себе, обіймаючи і цілуючи маму. В підписи до фотографій Лобода написала: "Уявіть як щасливі ваші діти зараз. Скільки радості вони отримують від того, що ви поруч. Ми з дітьми вечорами дивимося старе радянське кіно. Чим ви займаєтеся?". Фанати не пройшли повз і почали активно обговорювати публікацію зірки.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, поки в Україні паніка через коронавірус, Лобода анонсувала тур по батьківщині.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Лобода показала свої викрутаси, не соромлячись камери.

Також портал "Знай.ua" писав, що Лобода на відпочинку влаштувала еротичну гімнастику, Волочковій є чому повчитися.