Популярна американська телезірка і бізнес-вумен Кортні Кардашян, яка є старшою сестрою відомої світської левиці Кім Кардашьян, часто радує публіку яскравими публікаціями в своєму Instagram. Так, в цей раз зоряна красуня показала жаркий кадр, на якому позує в досить відвертому образі.

Як видно, Кортні відображена в кімнаті з теплим світлом, вона сидить за столом і знята крупним планом. Стильний білий піджак зрадницьки зліз з плечей моделі, оголивши витончені ключиці, її волосся розпущене і злегка розпатлане, а на обличчі акуратний макіяж. Кортні схилила голову і підперла рукою, вона зосереджено дивиться в камеру. У підписі до фото Кардашьян зазначила сторінку модного глянцю, для якого знімалася, а фанати почали активно обговорювати нову публікацію зірки, засипаючи її компліментами.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Кортні Кардашян прикрасила тіло "голою" сукнею українського дизайнера.

Популярні новини зараз
Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що сестрички Кардашьян зганьбилися на червоній доріжці.

Також портал "Знай.ua" писав, що старша Кардашьян переплюнула сестричок.