Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram новий пост. Знаменитість висловила занепокоєння коронавірусом COVID-19, закликаючи прихильників дотримуватися карантину і сидіти вдома. Так, артистка виставила пікантне архівне фото, позуючи на одному зі своїх концертів The Best в спокусливій міні-сукні з масивними рукавамии і глибоким декольте, високих латексних ботфортах і білому капелюшку, засвітивши шикарну фігуру.

Ми і тільки Ми формуємо свої думки, які перетворюються в дії. Які думки, такі й вчинки. Керуйте своїм розумом самі! Це Ваше життя!
, - поміркувала Лорак. Фолловери не пройшли повз, коментуючи кадри: "Ти прекрасна,Кароліночка!!!)))😍😍😍 Виглядаєш приголомшливо!!!)))🔥", "Сексі DIVA", "Дуже любимо тебе!!!! Ти молодчинка!!!! 👍👍💋", "ух,яка мадам! 😻 ви неймовірно красива! 🔥", "Сексі", "Богиня! 😍", "Які чарівні фотографії", "Бомбезні фото🔥🔥🔥🔥🔥🔥❤️💞", "Дякую за те, що радуєш нас. Це дуже приємно і настрій на весь день 👏🌺🌺🌺", "Ви просто нереальна 😍 як такою стати взагалі? 😂", "Кароліна ви як завжди прекрасні❤❤💗💗".

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, мокра Лорак оголилася і тут почалося, шанувальники не стрималися.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Ані Лорак розчарувала навіть російських шанувальників.

Також портал "Знай.uа" писав, що Ані Лорак заблукала в лісі перед черговим російським концертом.