Як відомо, знаменита українська співачка, заслужена та народна артистка України Ірина Білик кожного 6 квітня святкує свій День народження. Відтак, цю грандіозну подію не зуміла обійти стороною інша не менш популярна улюблениця слухачів Наталія Могилевська.

Так, знаменитість оприлюднила на власній Instagram-сторінці унікальну світлину, на якій вона та Білик одягнені в "шапки" з пір'я та цілуються, водночас позуючи на камеру. Таким чином співачка привітала свою подругу з найсвятковішими її днем.

Ірина Білик, instagram.com/bilyk_iryna/
Ірина Білик, instagram.com/bilyk_iryna/

"Моє кохання! З Днем народження! Ти ангел! Ти Легенда! Ти автор моїх улюблених українських пісень! Живи, Люби, Радуй нас!", - коротко та лаконічно артистка привітала свою колегу.

Варто зауважити, цьогоріч Білик святкує досить кругленьку дату, а точніше своє 50-річчя, з яких 32 роки – це творча кар'єра співачки, яку вона розпочала у 18. Проте займатися музикою знаменитість почала ще в 1976 році, коли їй було лише 6 років.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Скріншот допису

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Могилевська шокувала шанувальників дивним хоббі.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Могилевська показала найрідніших.

Також портал "Знай.uа" писав, що Ані Лорак заблукала в лісі перед черговим російським концертом.