Як відомо, супи дуже корисні для травлення людини. Але багатьом на карантині вже приїлися звичайні бульйони. Ведуча "Ревізора" на Новому каналі Юлія Панкова пропонує кинути виклик буденності і спробувати приготувати страву з її фірмовим рецептом.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
Підписатися"Я обожнюю легкі супи з сезонних овочів. Часто їх готую. Адже що може краще зігріти тіло, ніж тарілочка ароматного гарячого супу? Особливо після напруженого робочого дня. Ділюся з вами рецептом італійської страви "Мінестроне", - сказала Юля.
Інгредієнти "Мінестроне":
1 червона цибулина;
2 морквини;
2 стебла селери;
1 гілочка розмарину;
400 г помідор пелати;
200 р картоплі;
225 г савойської капусти;
400 г консервованої квасолі;
225 г зеленої стручкової квасолі;
1 зубчик часнику;
30 г базиліка;
60 г сиру пармезан;
50 мл оливкової олії;
Сіль за смаком;
Чорний мелений перець;
Приготування:
1. У великій каструлі на середньому вогні розігріти оливкову олію. Кинути туди нарізані кубиками цибулю, моркву, селеру, подрібнений розмарин, сіль і перець. Готувати, помішуючи, 5-8 хвилин, поки цибуля не набуде золотого відтінку.
2. Додати подрібнені пелати, через хвилину – нарізану кубиками картоплю, капусту, квасолю, залити водою і довести до кипіння.
3. Як тільки закипить, покласти зелену квасолю і варити до готовності картоплі, близько 20 хвилин. Посолити, поперчити, додати подрібнений часник і базилік.
4. Подавати, посипавши тертим пармезаном і рваними листочками базиліку. Прикрасити декількома краплями оливкової олії.
Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше
Нагадаємо,
Як повідомляв портал Знай.uа,
Також портал Знай.uа писав, фаст-фуд з Олімпу – як приготувати грецьку шаурму-гірос вдома.