Російський поет, бард, композитор та один з найпопулярніших представників даного жанру Михайло Круг 7 квітня міг би відзначити своє 58-річчя. Він був убитий у власному будинку 1 липня 2002 року у віці 40 років. Шанувальники називали його "королем російського шансону".

У виконавця залишилися дружина і двоє синів. Зараз діти Михайла Круга вже зовсім дорослі.

Діти Михайла Круга – його син від першого шлюбу, донька дружини Ірини від попереднього шлюбу, яку він приймав, як рідну, і тільки що народився синочок, якого він встиг лише кілька разів потримати на руках.

Старший син Михайла Круга
Старшого сина Дмитра Михайлу народила його перша дружина Світлана, яка теж була музикантом і грала в музичній групі. Вона дуже багато зробила для свого чоловіка, і допомогла стати йому відомим виконавцем. Саме Світлана запропонувала Михайлові писати не "в стіл", як він робив це раніше, а виставляти свої пісні на суд слухачів. Вона займалася підготовкою його концертних костюмів, записом пісень на аудіокасети, але всього цього Михайлу виявилося недостатньо для того, щоб залишитися зі Світланою. Через рік після народження сина вони розійшлися.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Син Круга, фото ілюстративне
Син Круга, фото ілюстративне

Дмитро жив з мамою Михайла Круга, з відзнакою закінчив університет МВС у Санкт-Петербурзі. Він живе в Твері, служить у поліції. Зовні він дуже схожий на батька.

Молодший син Михайла Круга

про своєю другою дружиною Михайло познайомився в ресторані, де Ірина працювала офіціанткою, а він заїхав пообідати під час гастролей, які проходили в місті. Він майже відразу зробив їй пропозицію, але дівчина погодилася не відразу. Вона була молодша Кола на чотирнадцять років і це було однією з причин її сумнівів.
Тільки через рік Ірина стала жити з Михайлом. Діти Михайла Круга – Дмитро і донька Ірини Марина, знайшли тоді повноцінну сім'ю. Пізніше народився молодший син Михайла – Саша. Це сталося рівно за місяць до загибелі артиста, якому так і не вдалося побачити, як ростуть його діти.

Син Круга, фото: instagram/ssashakrugg
Син Круга, фото: instagram/ssashakrugg

Зараз хлопцю 18. Молодший син Кола вирішив піти слідами батьків і теж зайнявся музикою.

Син Круга, фото: instagram/ssashakrugg
Син Круга, фото: instagram/ssashakrugg

Вперше син Круга вийшов на сцену в 2018 році разом з мамою Іриною Коло і виконав композицію "Це було вчора".

Син Круга, фото: instagram/ssashakrugg
Син Круга, фото: instagram/ssashakrugg

Дебют Олександра відбувся на сцені Кремля, де проходив перший сольний концерт Ірини. Публіка тепло зустріла початківця виконавця. Відомо, що хлопчик не тільки добре співає, але і пише вірші.

Син Круга, фото: instagram/ssashakrugg
Син Круга, фото: instagram/ssashakrugg

Нагадаємо, ймовірний убивця Михайла Круга знову опинився у його домі: поліція оточила район.

Як повідомляв портал Знай.uа, вдова Михайла Круга показала фото змужнілого сина.

Також портал Знай.ua писав, стало відомо, де ховається вбитий Михайло Круг: "Не просто вижив, але й непогано влаштувався".