Відома українська співачка Світлана Лобода, яка вже давно живе і будує кар'єру в Росії, часто радує публіку новинами про своє життя в Instagram. В цей раз знаменитість здивувала публіку у день народження продюсерки і подруги Нателли Крапівіної. Світлана мило привітала її з днем народження у соцмережі, а потім пішла в іншу кімнату дивитись свій концерт по телевізору.

Тож, день народження Нателли Крапівіної на самоізоляції пройшов тихо і скромно: за розмовами про кіно з подругою, донькою і Світланою Лободою. У "розпал" свята Світлана просто пішла в іншу кімнату дивитися свій же концерт. Нателла показує минулорічний подарунок своїй підопічній, а в stories ностальгує за гучним відзначенням в минулий час. За словами продюсерки, цей день завжди був особливим у їхній родині.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Нагадаємо, поки в Україні паніка через коронавірус, Лобода анонсувала тур по батьківщині.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Лобода неприкрито показала "тепло" до Крапівіної – "Шовкятик цілую..."

Також портал "Знай.ua" писав, що Лобода на відпочинку влаштувала еротичну гімнастику, Волочковій є чому повчитися.