Популярний російський комік і учасник Comedy Club Павло Воля зачарував світ монологом про карантин. Відеоролик розлетівся по всіх батьківських чатах, школах і вчителях. Зрозуміти суть жартів зможе кожен, хто навчається з дітьми вдома. Кумедне звернення Воля розмістив і у своєму Іnstagram.

"Ну що підо*риніли?! Це не карантин, а кара для всіх батьків. Дітям потрібна вся наша увага. Немає відмазок про важливі справи, що треба на роботу!", - каже Воля.

За словами коміка, вже о 10 годині ранку вже все зробили - погрались, уроками позаймались, а дітям нудно, всі хочуть ще. Також Воля пожартував над батьками, які говорять, що не карають своїх дітей, бо вони особистості. На 5-й день вже "вломили" як слід, а самі думають - це була самооборона.

"Тяжковато з дітьми вдома. Знаєте хто зараз кайфує більше за всіх? Вчителі! Це вони зараз лежать у ванній із бокалом просеко передають батькам свої флюїди", - жартує комік.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

А батьки з усіх сил намагаються приборками своїх дітей по домівках і якимось чином вклинитись у навчальний процес. Воля іронізує, що всі сміялись над Джиганом - брови збрив, ходить матюкається, а насправді він раніше за всіх пішов на карантин, у них народилась 4 дитина.

"Ролик вже зроблений народом. Самі змонтували цікавий шматочок, самі поширили. Ось що значить карантинна пошта!", - написав Павло Воля.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, гола дружина Харламова Асмус кинула виклик мільйонам хтивих чоловіків.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що скандальна Асмус підкорила серце відомого режисера.

Також портал "Знай.uа" писав, що Асмус розповіла, як чоловік доводить її до божевілля.