Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість висловила своє занепокоєння коронавірусом COVID-19, закликаючи фанатів сидіти вдома, а щоб їм не було нудно, придумує всілякі інтерактиви: монтує влоги, запускає прямі ефіри з тренуваннями і ділиться улюбленими ритмічними піснями для танців, книгами та фільмами, які змінили її життя.

Так, артистка подарувала відданим шанувальникам ще й запис онлайн-концерту, зроблений 20 березня, запросивши оцінити її "квартирник-карантинник" в компанії двох музикантів. Красуня виконала такі хіти, як "Це моя ніч", "ELEFANTE" і "Обіцяю" в незвичайному аранжуванні наживо.

Вмикайте запис мого онлайн-концерту від 20.03 і слухайте вже всіма улюблені #ЭТОМОЯНОЧЬ, ELEFANTE, ОБІЦЯЮ і інші запальні і ліричні пісні у незвичайному аранжуванні 🥰 ⠀ Я дуже хочу, щоб ви відчули тепло та любов, яку я намагалася передати в кожній пісні ❤️
, - поділилася хорошими новинами Каменських. Фолловери залишилися в захваті: "Ти супер😍 і все", "Настя-запальничка🌹🌹🌹", "Вау! Дуже круто💕 спасибі що радуєте творчістю в цей не простий час💞😍", "Відмінно вийшло ❤️😍🔥", "Класні хлопці ❤️😍🔥".

Популярні новини зараз
Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Ухилянт з ганьби перетворився на бренд: втікачі жартують, українці – лютують 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Можете залишитися без житла: що треба обов’язково перевірити при купівлі квартири "з рук"
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Каменських в піжамі показала, як розважається з найкращою подружкою.

Як повідомляв портал Знай.uа, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Також портал Знай.uа писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.