Легендарний голлівудський актор, всесвітньо відомий "міцний горішок" Брюс Вілліс проводить карантин зі своєю колишньою коханою Демі Мур і доньками. На час такої ізоляції Брюс став справжнім перукарем і змінив образ доньки Таллули Белль.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Таллули в мережі Isntagram.

Так, 26-річна красуня опублікувала коротке відео з моментом стрижки, зірковий татусь підстриг доньку приблизно під 12 міліметрову насадку, вийшов так званий "їжачок".

В новому образі Белль влаштувала фотосесію, в якій знялася оголеною. Фотографом дівчини виступила її старша сестра Румер. При цьому, опублікувавши один знімок, Таллула не підписала його і не розповіла про задум фотосесії.

Популярні новини зараз
Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Публікація доньки Брюса Вілліса Таллули, Instagram
Публікація доньки Брюса Вілліса Таллули, Instagram

Варто нагадати нашим читачам, що обидві доньки Вілліса народилися у шлюбі актора з акторкою Демі Мур, який тривав з 1987 по 2000 рік. За цей час у сім'ї народилися три дівчинки.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Брюс Вілліс "позбувся" шикарного особняка, про такі хороми можна тільки мріяти, фото.

Як повідомляв Знай.uа з пивним животиком в компанії моделі з розкішною фігурою: як Леонардо Ді Капріо відзначив Новий рік.

Знай.uа писав, у голлівудської акторки Демі Мур стався викидень: відвернулися навіть рідні діти.