Пандемія коронавіруса відправила на віддалену роботу мільйони українців. Однак людям часто складно пристосуватися до роботи на дому, адже атмосфера зовсім не та. Однак є цікавий лайфхак – правильна одяг допоможе підвищити продуктивність. Про те, як правильно одягнутися, розповіли учасниці проектів “Супермодель по-українськи” і “Топ-модель по-українськи” Нового наналу.

Соня Плакидюк працює fashion-фотографом на фрілансі, тому їй не звикати до “удальонці”. За 15 років роботи, вона придбала певний досвід, і знає, як боротися з відволікаючими факторами. Плакидюк радить вибирати зручні топи і oversize-сорочки, оскільки комфорт – застава концентрації.

Інша зірка “Супермоделі” Маша Гребенюк вибирає спортивний костюм. Переможниця третього сезону шоу розповіла, що віддає перевагу комфорту, але при цьому не може собі дозволити відставати від темпу. Спортивний вбрання – це відмінний компроміс між “ледачою пижамкой” і “суворої повседневкой”.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

З Машею може посперечатися учасниця “Топ-моделі по-українськи” Катя Куліченко. Вона більше віддає перевагу саме роботу в пижамках. Однак піжами незвичайні. Для творчості Катя використовує сексі-піжами з короткими шортиками. Під час відпочинку Катя переодягається в піжаму-кигуруми.

А ось Мальвіна Чукля виступає за традицією! Вона вважає, що жінка повинна бути вбрані і нафарбованою не тільки при виході на публіку, але і вдома, для свого чоловіка. Однак і тут вона віддає перевагу міру. Мальвіна вибирає светри, худі, лосини, робить невеликий макіяж. Завдяки цьому вона відчуває себе максимально комфортно як під час роботи, так і під час відпочинку.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Даша Астаф'єва показала селфи в дзеркалі, нанісши на обличчя грязеву маску і процитувала свого колишнього.

А ще Астаф'єва заінтригувала фанатів новим спільним знімком з телеведучим Олексієм Дурнєвим.