Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість висловила своє занепокоєння коронавірусом COVID-19, закликаючи сидіти вдома на карантині, як робить це сама зіркова красуня разом із маленькими доньками - Тільдою і Євою. Так, артистка виставила кілька зворушливих архівних фото зі старшою донькою Євангеліною, трепетно вітаючи малечу з днем народження 9 квітня. Варто відзначити, що через карантин Свветлана не влаштовувала для юної красуні традиційне пишне свято, а відзначила його в колі рідних, показавши кілька Сторіс.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників
Показати ще

Домашня вечірка пройшла дуже весело, тематикою свята став культовий Гаррі Поттер, який так полюбився Єві, адже Світлана не раз показувала, як 9-річна дівчинка зачитується, навіть сидячи на шпагаті. Сама іменинниця позувала в мантії і з чарівною паличкою в руках, а також краваткою факультету Грифіндор. Дівчинка забавно намагалася "заворожити" їх песика, який, до речі, також приміряв смішний смугастий костюм. Для святкового столу зіркова мама обрала незвичне меню - корисні смузі з написами "Мозок", "Кров", "Слюні", "Соплі", печивко домашнього приготування у формі очей і пальців. Зазвичай сувора Лобода підготувала частування у вигляді желейних черв'ячків, які досить рідко дозволяє своїм дітям. Апетитний тортик на святі теж був присутній - Світлана забавно "занурила" малечу в нього головою.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Лобода в шаленому танці засвітила тату в інтимному місці.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Лобода показала своє життя коротким відео.

Також портал "Знай.uа" писав, що Лобода перелякала людей фото з Дубая.