Популярна українська співачка Maruv, яка свого часу виграла Нацвідбір на Євробачення, але так і не поїхала через скандал навколо виступів у Росії, активно веде свою сторінку в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила яскраве відео, показавши, як робить викликає вечірній макіяж з акцентом на очах з кліпу "Siren Song" і давши кілька важливих лайфхаків своїм шанувальницям. Так, артистка повернула колишній колір волосся замість блакитного, перетворившись на брюнетку, чим дуже порадувала багатьох фанатів.

Відеоурок по макіяжу як у кліпі #SirenSong Повторіть мейк на собі і викладайте свої макіяжі з хештегом #maruv
, - підписала відео Анна Корсун. Фолловери не пройшли повз, відзначаючи, що на карантині через коронавірус COVID-19 красуня потихеньку перетворюється зі співачки в б'юті-блогера: "Яка ж класна! З макіяжем така з#%&а, а без - лапочка дитина ❤️😍", "Ураааа у вас темний колір волосся 😁🔥 Ви красуня😍", "Потихеньку б'юті-блогером стаєш;)", "Гарненька і з макияжеи і без макіяжу!!!👍👍👍❤️", "Дуже красива і чарівна.Спасибі Вам.Ви-чарівна дівчина.💐💐", "Красуня вже...Хоч з макіяжем, хоч без👌😁", "ЯКА ВИ КРАСИВА БЕЗ МАКІЯЖУ! ПРОСТО СУПЕР!🙌😍🙌👍👍👍👍👍👍", "Краса👏коли руки ростуть звідки треба👍🔥".

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, MARUV незадоволена, що не може потрапити в Україну після гастролей в Росії

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Полякова грудьми встала за MARUV.

Також портал "Знай.uа" писав, що організатори Євробачення пообіцяли жорстке покарання для України за витівки MARUV.