Відома американська актриса Синтія Ніксон, яка прославилася роллю в серіалі "Секс у великому місті", вперше поділилася історією про свого сина-трансгендере. Виявилося, що дочка актриси Сэф заявила про бажання змінити стать ще в 2018-м. Про це зірка розповіла в ефірі онлайн-шоу Straight Talk With Gay People.

За словами Ніксон, зараз її вже синові Семюелю 23. Вона спочатку не прийняла заяву дочки про трансгендерності і бажання стати хлопцем. "Мені була абсолютно незрозуміла ця тяга. Вже тоді він відвідував психотерапевта, і я теж ходила до цього фахівця, щоб зрозуміти свого сина". Виявилося, що саме робота з психотерапевтом допомогла актрисі і її синові налагодити відносини і краще розуміти один одного. "Терапевт сказала мені дещо, що дуже допомогло мені. Що під час дорослішання ми всі шукаємо свій стиль і приміряємо різні образи, але для трансгендерної людини це не побічна лінія сюжету, а основна", - поділилася Ніксон. Також вона зазначила, що після зміни статі її дитина стала набагато щасливішою.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, ЛГБТ-ікона Євробачення показав хворобу, страшнішу пандемії - триває десятиліттями.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Зіанджа припинила існування – новий образ та ім'я співачки збентежили фанів.

Також портал "Знай.ua" писав, що вперше в Росії знаменитий співак-красень змінив стать і став фатальною блондинкою.